Thursday 5 April 2012

Axente vede partea plina a paharului: ”Suntem privilegiati, ne place sa mergem la serviciu”

stirileprotv.ro Chiar daca lui Poli i s-a luat dreptul de a promova, atacantul timisorean spune ca va juca fotbal din placere in acest campionat, fotbalistii fiind printre putinii oameni care chiar se bucura cand isi fac meseria.

Pentru jucătorii lui Poli TimiÈ™oara, meciurile de campionat au devenit niÈ™te confruntări fără miză, din cauza faptului că È™ansele de a primi licenÈ›a sunt aproape de zero. Cu toate acestea, Mircea Axente recunoaÈ™te că fotbaliÈ™tii au o meserie aparte È™i, în ciuda lipsei unui obiectiv, le face plăcere să îÈ™i facă meseria.

”Fotbalul ne va ambiÈ›iona. Suntem privilegiaÈ›i, pentru că eu consider că suntem printre puÈ›inii oameni care facem un lucru din plăcere, ne place să mergem la serviciu”, a declarat atacantul timiÈ™orean.
Fotbalistul de 25 de ani a mai spus că meciul cu Gloria BistriÈ›a a fost unul special, atât pentru jucători, cât È™i pentru suporteri. ”Suntem cu toÈ›ii dezamăgiÈ›i că nu am câÈ™tigat. Pentru noi, în primul rând, pentru aceÈ™ti suporteri fantastici,pentru familiile noastre È™i iubitele noastre. Ne doream foarte mult să câÈ™tigăm. Am vrut să trecem pe primul loc È™i să ne instalăm acolo până la finalul campionatului. Cu toÈ›ii ne-am gândit la licență, în primul rând. Ne-ar fi dat un alt aplomb dacă È™tiam că s-ar fi plătit toate datoriile È™i era clar că alta era starea noastră de spirit. Dar aÈ™a, suntem încă afectaÈ›i. Am simÈ›it azi parcă mai mult ca altădată că suporterii au fost alături de noi. Ne-au susÈ›inut până la sfârÈ™it”, a spus Axente.
 

No comments:

Post a Comment