Tuesday 13 March 2012

Asazi a fost condusa pe ultimul drum fetita din Mures, care a pierit intr-un incendiu

E greu sa privesti inainte atunci cand ai pierdut tot ce ai avut, dar mai ales dupa ce ingropi un copil. Prin aceasta incercare cumplita au trecut astazi parintii fetitei de 13 ani din Mures, care a pierit in incendiul de sambata noaptea.

Istoviti de aceasta lovitura care le-a naruit toata viata, parintii, abia iesiti si ei din spital, au rezistat cu greu pe parcursul slujbei de adio. Hajni avea 13 ani si o inima uriasa. Isi iubea fratiorii ca pe ochii din cap si avea grija de ei ca o mama, nu ca o sora. De altfel, de dragul unuia dintre ei, pe care il credea pierdut in flacari, a intrat in casa cu gandul sa il salvezae. Baietelul iesise, dar ea a pierit in infern.

La inmormantarea fetitei patru preoti au tinut slujbe impresionante. Intre timp, localnicii din mai multe sate din zona continua sa stranga bani, sa-i ajute pe acesti oameni napastuiti sa isi refaca macar casa distrusa. Si colegii barbatului au anutat ca vor ajuta aceasta familie cu tot ce pot.

Desi in stare de soc si epuizata, mama fetitei care a pierit in flacari va pleca maine dimineata spre Bucuresti. Acolo o asteapta ceilalti doi copii ai ei, de 2 si 7 ani, care au suferit si ei de pe urma incendiului. Acum sunt internati la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Macar de acolo vestile sunt bune, deoarece copiii sunt in afara oricarui pericol, iar medicii spera sa-i poata lasa acasa in cateva zile. Intre timp, tatal si celalalt baietel, care a scapat nevatamat, se vor muta la niste rude, apoi, cand familia se va reuni, oamenii au de gand sa accepte oferta unor consateni cu suflet, care le-au pus la dispozitie o casuta cu doua camere si bucatarie, unde vor putea locui pana cand isi vor recladi locuinta.

No comments:

Post a Comment